تاریخ انتشار: سه شنبه 1399/09/04 - 13:34
کد خبر: 377115

رونمایی از کتاب «نظریه اسلامی عدالت اجتماعی» در دانشگاه امام صادق (ع)

آئین رونمایی از کتاب «نظریه اسلامی عدالت اجتماعی» نوشته پژوهشگران هسته عدالت‌پژوهی مرکز رشد دانشگاه امام صادق(ع) با حضور عماد افروغ برگزار می‌شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ یکی از مطالبات رهبر معظم انقلاب اسلامی در دومین نشست اندیشه‌های راهبردی با موضوع عدالت در اردیبهشت‌ماه 1390، کوشش جهت دستیابی به «نظریه اسلامی عدالت اجتماعی» بود. طی سال‌های گذشته پژوهش‌هایی در این زمینه به صورت‌های مختلف انجام شده است.

در این راستا به همت مرکز رشد دانشگاه امام صادق علیه‌السلام، نشست رونمایی و بررسی کتاب «نظریه اسلامی عدالت اجتماعی» نوشته چهار نفر از پژوهشگران هسته عدالت‌پژوهی مرکز رشد با حضور عماد افروغ برگزار می‌شود.

این کتاب توسط انتشارات دانشگاه امام صادق علیه‌السلام و در 347 صفحه منتشر شده و به آراء و اندیشه‌های شش متفکر دینی معاصر پیرامون عدالت اجتماعی می‌پردازد و در فصل پایانی، صورت‌بندی جدیدی از نظریه اسلامی عدالت اجتماعی را مبتنی بر دیدگاه متفکران دینی معاصر ارائه می‌دهد.

علاقه‌مندان جهت شرکت در این نشست می‌توانند از طریق نشانی‌های مندرج در پوستر از طریق «اینستاگرام» و «اسکای روم» به صورت مجازی حضور یابند.

این نشست روز چهارشنبه 5 آذر ساعت 10 صبح به صورت مجازی و زنده در اسکای روم (https://vc.isu.ac.ir/ch/edalat )، صفحه اینستاگرام مرکز رشد دانشگاه امام صادق یا «گرای عدالت» در دسترس علاقمندان قرار خواهد گرفت.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
واکنش به خبر توهین استاد دانشگاه علامه
واکنش به خبر توهین استاد دانشگاه علامه
امکان استفاده از تعرفه‌های سنتی در صورت بروز مشکل در زیرساخت انتخابات
گام راهبردی تهران برای مهار ناترازی در زمستان
«نتانیاهو عقلش را از دست داده است»
اتمام حجت با واشنگتن بر سر حمله به تأسیسات هسته‌ای
انگلیس نخستین آزمایشگاه جلوگیری از پاندمی با هوش مصنوعی را می سازد
برنامه بازی‌های امروز لیگ برتر + جدول
برای قهرمانی در ریاض می‌جنگیم؛ هند تنها رقیب کبدی بانوان ایران نیست
نویدکیا: بعید است تیم ایرانی دیگری راهی جام باشگاه‌های جهان شود
حملات سعودی به یمن شماری شهید و زخمی برجای گذاشت
هشدار پاکستان به اتباعش درباره خطرات سفر به خاورمیانه
یحیی سریع: ۷ عملیات مهم توسط نیروهای مسلح یمن در عمق عربستان انجام شد
رئیس قوه قضاییه با رهبر معظم انقلاب دیدار کرد
تیم فوتبال تراکتور عازم دبی می‌شود
پزشکیان: عملکرد رانندگان در جنگ ۴۰روزه جلوه‌ای از تعهد ملی بود
اردوغان خواستار اصلاح ساختار شورای امنیت سازمان ملل شد
هزار نفر در تظاهرات امروز فرانسه بازداشت شدند
اذعان رسانه صهیونیستی به همکاری ریاض و تل‌آویو در جنگ یمن
رد ادعای ترامپ درباره اوضاع آرام تنگه هرمز و حرکت عادی کشتی‌ها
از محراب عبادت تا میدان دفاع از حق
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top